Allmänna villkor för fysisk kurs

Bekräftelse

Efter anmälan och betalning av kurs får du en bekräftelse via e-post. Vänligen kontrollera skräpposten om mejlet inte har dykt upp.

Kursavgift och betalning

Kursavgiften anges i anslutning till anmälan på www.workingdogstadius.se. Priserna är inklusive moms. Betalning av kursavgiften sker med kortbetalning, direkt vid anmälan. Vi använder Stripe för kortbetalning.

Ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (köp av privatperson)

Du har möjlighet att ångra (ångerfristen) ditt köp inom 14 dagar från dagen då avtalet har ingåtts (vid betalningstillfället).

Om du ångrar dig under ångerfristen kommer vi att återbetala den avgift som vi har mottagit från dig, förutsatt att du inte påbörjat/gått kursen. Har kursen påbörjats eller genomförts återbetalas inte kursavgiften. Om kursen startar under ångerfristen innebär det att du automatiskt lämnat ett särskilt samtycke till att kursen startats under ångerfristen, och att din ångerrätt inte omfattar kurs som genomförs under ångerfristen. Efter att ångerfristen löpt ut kan du inte längre utnyttja din ångerrätt.

Ångerrätten gäller inte om köpet görs av ett företag eller ideell förening.

Inställd kurs

Vi förbehåller oss rätten att senast 1 dag före kursstart ställa in eller senarelägga kursen i de fall deltagarantalet är för lågt (mindre än 8 bokade).

Kurs kan även ställas in eller framflyttas då instruktör akut insjuknat och ingen lämplig ersättare finns att tillgå.

Working Dogstadius kommer meddela ifall det erbjuds kostnadsfri ombokning till nytt kurstillfälle och kursdatum eller kreditera (återbetala) kursavgiften till angivet konto (till det betalkort som användes vid betalning). Inget annat ansvar eller andra ersättningar kan hävdas eller utgå.

Meddelanden och kontakt

Working Dogstadius skickar information och meddelanden till dig med e-post till den e-postadress som du anmäler till oss. Om dina kontaktuppgifter ändras ska du informera oss.

Ändringar av anmälningsvillkor

Working Dogstadius har rätt att ändra dessa Allmänna villkor.

Force majeure

Working Dogstadius ansvarar inte för de fall då kursverksamheten hindras direkt eller indirekt genom myndighets åtgärd, strejk, blockad, lockout, oväder, krig eller annat som står utanför vår kontroll.