Privatlektion/enskild träning

Vill du träna för mig utan andra ekipage? Boka då en privatlektion, så får du optimala förutsättningar till hjälp. Vi lägger upp träningspasset utefter dina önskemål och dina såväl som hundens förutsättningar, så att du ska få bästa tänkbara undervisning och hjälp med din hund. Enstaka privatlektioner går att boka, såväl som regelbundna & återkommande.

Mentalträning & förberedelse

Att inspirera andra människor till att bli sitt absolut bästa jag, och genom mental träning & psykologiska förberedelser skapa förutsättningar för andra att ta sig genom utmaningar och nå sina mål - det är något utav det mest givande med mitt arbete! Kanske är det just dig jag kan inspirera, stötta och motivera till att ta det där klivet från osäkerhet eller oro, till att tro på dig själv och din egen kompetens? Enskilda sessioner eller regelbundna träffar kan ordnas, allt utefter dina önskemål och behov.

Föreläsningar & workshops

Det går att boka mig som föreläsare, inom något av de områden jag är specialiserad inom. Med stor vana att föreläsa och tala inför publik tar jag på mig föreläsningsuppdrag runt om i hela landet. Både för mindre såväl som större sällskap. Har ni ett förslag på upplägg eller vill att jag skräddarsyr en föreläsning för just er? Kontakta mig för mer information & bokning.

Vägglöss

Misstänker du att du har vägglöss eller vill du veta om det finns några kvar efter saneringen? Företag och privatpersoner är välkomna att anlita oss. Våra arbetshundar har en fantastisk nos och kan hjälpa människan, som bara kan se skadedjuren okulärt.

Specialsök

Du och din hund får verktyg för att markera/frysmarkera ett specialsöksämne. Kurser arrangeras regelbundet som innefattar både teori och praktik. Är ni en grupp som är intresserade av just specialsök? Då kan vi skräddarsy ett upplägg som passar er. Vill du enskilt arbeta med specialsök, så kan vi även boka in privatlektioner.

Hårda spår

Lär hunden att spåra på hårda underlag! Det finns allt emellan grundläggande nivå till avancerad nivå. Kurser arrangeras regelbundet, och det går även att arbeta med hårda spår under privatlektioner om du enskilt & i lugn och ro vill arbeta med hårda spår.

Gruppträning

Vi tar emot förfrågningar på hundgrupper som vill träna tillsammans. Antingen med mig som instruktör eller på egen hand. Både enskilda tillfällen eller regelbundna gruppträningar går att boka in.