PRISERNA GÄLLER DOGSTADIUS INSTRUKTÖRER
Pris för privatlektion (60 min) – 950 kr
Pris för ett ekipage på kurs – 1000 kr
Pris för åhörare (medföljande till ett ekipage) – 600 kr

(Ekipage = en förare med en hund)

Dogstadius använder sig av betalning med Swish alternativt fakturering.

BOKA MED VÅRT TEAM GENOM ATT MAILA OSS HÄR.

Emilia Norrbacka
23 år och bosatt i Umeå för studier. Äger en Bretonhane vid namnet Lill-Gemons Eros på 18månader. Han är en hund med höga drifter inom flera områden, vilket givetvis varit en utmaning. Men med hjälp av rätt kommunikation och verktyg har vi tillsammans skapat en fin relation. Förutom jakt och jaktlydnad tränar vi och ska också tävla inom Nose Work. När jag fick höra om utbildningen till hundinstruktör blev jag snabbt väldigt intresserad, eftersom jag alltid vill bli bättre inom hund och för att också starta eget och bli entreprenör. Jag har inte ångrat mig en sekund. Att få utbildas till en bättre hundförare, lära mig mer om företagande och skapa relationer värdesätter jag väldigt högt. Som färdigutbildad kommer jag först och främst hålla kurser & privatlektioner i allmänlydnad, föreläsa och annat spännande.
Olivia Holmgren
23-årig Umeåbo, med en flatcoated retriever hane på 2 år som heter Buddha. Vi jobbar mycket med att skapa en fin relation som ska vara grunden för all vidare träning. Buddha har varit en utmaning - men med alla utmaningar kommer det även en lärdom. Målet är att få honom att bli en hund som är i balans och kan slappna av oavsett situation. På fritiden tränar jag framför allt freestyle och utställning, där det finns en vision om att en dag vara redo för att tävla. Mina tidigare erfarenheter i hundvärlden är att jag studerade på Forslunda med hundinriktningen när jag gick gymnasiet, och efter det kom jag snabbt i kontakt med Umeå Hundungdom som gett mig många lärorika såväl som roliga erfarenheter.
Malin Larsson
25 år arbetar till vardags som förskollärare. Äger en Flatcoated retriever vid namn Emrons Challanger, Allan. Mitt huvudsakliga mål med honom är att bygga upp en bra och stabil grund som resulterar i en balanserad hund och därmed en sund och glädjefylld relation som inte enbart bygger på extern positiv förstärkning. Jag vill helt enkelt vara i ett med min bästa vän i alla lägen. Till vardags ägnar vi oss mycket åt apportering, lydnad, nosarbete och en hel del fysaktivering men också härliga turer i skog och mark. Förhoppningsvis tar vi oss snart ut på jaktprov och lydnadsbanor! Jag håller just nu på att utbilda mig till hundinstruktör och det känns ärofyllt att ha fått Mirjams förtroende. I första hand kommer jag att instruera och vägleda dig och din hund genom grunderna för just Working dogstadius. Vi tror på en relation som bygger på tydlighet, rättvisa och en stor skopa av kärlek genom att nyttja och balansera hundens hela potential.
Madelene Holmblad
Jag är en lagspelare som drivs av samarbete och gemensam framgång. Efter många år som elitsatsande fotbollsspelare vet jag hur viktigt det är med bra ledarskap och tillit mellan varandra för att kunna prestera. Det gäller såklart även i teamen vi bygger med våra hundar! När jag kom i kontakt med Working Dogstadius första gången kändes filosofin om hundar, hundägande och ledarskap helt rätt. Därför vill jag dela Working Dogstadius kunskap vidare till andra hundägare genom våra grundkurser och privatlektioner. Jag kommer även att hålla i träning för människa + hund.
Helene Lundmark
Arbetar idag för Working Dogstadius som ett av deras specialsöksteam tillsammans med min schäfer Hedeforsens Äcco. Satsar nu på att bli en blivande instruktör hos Working Dogstadius. Jag tillhör gruppen människor som är uppvuxen med hund och sen fortsatt att alltid ha hund. Genom åren har jag hunnit med en rad olika raser såsom gråhund, labrador, newfoundland, rottweiler, en äkta gatukorsning samt schäfer. När jag hittade min senaste schäferhanne så var min tanke att börja tävla i bruksgrenarna och framför allt personsök, men denna hund ställde hela mitt hundägarskap på ända. Plötsligt stod jag där med en hund som gjorde utfall och där inkallning inte existerade mm. Nu började jakten på kunskap. Denna jakt på kunskap har bla gjort att jag idag är mentalfigurant inom SBK för MH och MT prov. Den har också gett mig insikt om hur svårt det är att förmedla sin egen kunskap kring hund då mycket handlar om känsla och timing. Många av oss har glömt hur vi kommunicerar med vår bästa vän hunden och tyvärr har attribut som godis bollar och leksaker tagit över helt så till den grad att vi inte längre kan läsa och prata med våra hundar. Jag hoppas att som framtida instruktör hos Working Dogstadius kunna dela med mig av mina erfarenheter och funna kunskaper i Social relation och kommunikation där grunden till allt inom ett hundägarskap och träning är din relation med hunden. Är den god kommer allt att bli så mycket lättare.