Brännland 56, Umeå

Working Dogstadius hundhall drivs tillsammans med Studiefrämjandet Västerbotten, för att med gemensamma krafter agera möjliggörare och utvecklare för hundsporten & folkbildande hundverksamheter i länet.

Själva träningsytan mäter drygt 500 kvm, med en takhöjd på cirka 7 meter. Den är till största delen belagd med konstgräs, väl upplyst och håller en temperatur på 16 grader. Det finns fyra toaletter varav en med skötbord. Utanför finns det gott om gratis parkeringsmöjligheter.

Både föreningar, privatpersoner såväl som företag kan hyra hundhallen. Hallen bokas per timme via vårt bokningssystem där man bokar, betalar och erhåller kod till låset. Det finns även möjlighet att kontakta oss för andra lösningar, exempelvis hyra för en hel helg eller för fasta träningstider.

Lediga företagslokaler
Utöver hundhallen finns det i samma lokaler möjlighet att hyra in sig för annan hundrelaterad verksamhet. Lokalerna är cirka 700 kvm fördelat på fyra rum 20-30 kvm, öppen yta ca 250 kvm, våtutrymmen med lite biytor. Kontakta oss vid intresse!


Prislista


Rabattkod & samarbetsmöjligheter
För er som redan samarbetar med Studiefrämjandet och vill nyttja det rabatterade priset, kontakta oss så får ni er rabattkod. Är ni en förening eller en kamratgrupp som vill inleda ett nytt samarbete? Hör gärna av er!

MAILA STUDIEFRÄMJANDET HÄR

Föreningar & studiecirkelgrupper som samarbetar med Studiefrämjandet:
Kvällstid vardagar: 230 kr per timme
Dagtid vardagar: 130 kr per timme
Helger: 280 kr per timme

Priser för privatpersoner som inte samarbetar med Studiefrämjandet:

Kvällstid vardagar: 250 kr per timme
Dagtid vardagar: 150 kr per timme
Helger: 300 kr per timme

Föreningar som inte samarbetar med Studiefrämjandet samt företag, ombeds maila för offert.
BOKA HUNDHALLEN HÄR